Jag är en marknadsförare som älskar storytelling, YouTube och skidåkning. Jag började jobba med sociala medier och marknadsföring 2013, en tid då organisk räckvidd på Facebook var guld värd och det här med annonseringsbudget för sociala medier bara var till för de riktigt stora företagen. Mycket har hänt sedan dess.
Efter fyra år som Inhouse-chef och kreatör på Storytel driver jag idag eget under namnet Hej Eklind. Jag hjälper företag att skapa strategier och arbetssätt för sin digitala marknadsföring. Sen håller jag utbildningar och workshops inom marknadsföring generellt och sociala medier specifikt.
Det jag älskar främst med livet som egenföretagare är just variationen. Ena dagen sitter jag med en  ledningsgrupp för att diskutera hur verksamheten bör utvecklas framåt. Andra dagen hänger jag hemma hos en folkkär komiker för att filma hennes hamster till ett sociala medier-projekt. Tredje dagen förflyttar jag kontoret till Klövsjö i Jämtland och skriver manus för en kommande utbildning. ​​​​​​​
Back to Top